
Przepis na smakowite naleśniki bez użycia mąki
Jesień już w pełni, a wraz z nią moc żywych kolorów, które świetnie możemy wykorzystać w naszej kuchni. Przygotowujesz drugie śniadanie w domu?
Moje artykuły o dietetyce, profilaktyce, dodstawach TCM, schorzeniach i ziołolecznictwie
Jesień już w pełni, a wraz z nią moc żywych kolorów, które świetnie możemy wykorzystać w naszej kuchni. Przygotowujesz drugie śniadanie w domu?
Kasza jaglana to produkt, który można przyrządzić na milion sposobów, od dań wytrawnych, aż po słodkie.
Dziś przedstawiam wyjątkowy, bardzo prosty przepis, czyli Congee ryżowe,
Koktajl kokosowo-jaglany z awokado i granatem. Pyszny początek dnia regulujący naszą gospodarkę kwasowo-zasadową. Awokado i mleko kokosowe działają nawilżająco.
Koktajl lniany z ananasem, grapefruitem i jagodami goji brzmi pysznie. Siemię lniane, czyli nasiona lnu zwyczajnego są jednym z najbardziej popularnych środków medycyny naturalnej. Koktajl lniany to jedna z możliwości jego wykorzystania w codziennej kuchni. Dodatkowo ten wspaniały koktajl lniany ma właściwości nawilżające. Działa również regenerująco na błonę śluzową żołądka oraz jelit. Ponadto dodanie grapefruita oraz ananasa […]
Komosa ryżowa uprawiana jest od tysięcy lat. Była podstawowym pokarmem w państwie Inków. Komosa ryżowa nazywana jest również quinoa lub ryżem peruwiańskim. Zawiera, aż 18% białka i 4-9% nienasyconych kwasów tłuszczowych oraz cennej witaminy E, wapnia, fosforu i żelaza. Komosa ryżowa wpływa pozytywnie na pracę układu pokarmowego, wzmacnia nerki i tak jak kasza jaglana jest zasadotwórcza. Dodatkowo komosa […]
“Przyprawy i zioła, klasyfikacje wg medycyny chińskiej”
Gdzie wysłać prezent?
Administratorem danych osobowych jest Elżbieta Kasztelaniec, ul. Zgody 15, 31-217 Kraków, NIP 679 002 21 85, Regon 350913689. Podane dane osobowe będą wykorzystywane jedynie w celu wysyłki newslettera. Więcej informacji na temat danych osobowych znajduje się w Polityce Prywatności i Regulaminie